Welkom op deze website!

Het voornaamste product dat wij verdelen bestaat ondermeer uit het IFS systeem (Invisible fencing), u vast wel bekend anders zou u waarschijnlijk niet op deze website komen kijken. Mocht het u toch niet helemaal duidelijk zijn dan leest u best even de rubriek "IFS systeem, hoe werkt het".


Heeft u ook zo'n lenige hond?De 10 sterkste punten van ons product:
1 - Belgisch fabrikaat, wat belangrijke voordelen biedt aan de klant; wij leveren rechtstreeks en alle apparatuur is herstelbaar in eigen labo.

2 - Unieke werkwijze: wij leveren zonder extra kosten aan huis, waar u ook woont in Belgie of Nederland*, rollen de draad af, regelen de halsband en trainen gratis** uw hond. Wij hebben slechts 2 uurtjes nodig om het IFS systeem operationeel te kunnen maken, op gelijk welk terrein. u betaalt pas wanneer u ziet dat het werkt!

3 - Wij produceren 2 soorten halsbanden: met ontlading via de huid of ontlading via de vacht (zie rubriek FAQ).

4 - De Antiblafbanden hebben een ingebouwde "stressdetektie". Dit houdt in dat het toestel uitschakelt wanneer uw hond doorblaft, bijvoorbeeld om te waken. Het is logisch dat uw hond op dat moment niet gecorrigeerd hoeft te worden

5 - Exclusieve producten zijn ondermeer de nepbanden en antihuilbanden, welke hun functie reeds bewezen hebben in hun 10 jarig bestaan.6 - Wanneer u kiest voor de optie bliksembeveiliging (=kleine module), dan geniet u van een 10 jarige garantie op de zender ingeval van defect door blikseminslag.

7 - Alle halsbanden zijn oplaadbaar wat de gebruiksvriendelijkheid ten goede komt. De ingebouwde batterij kan tevens worden vervangen ingeval van slijtage.

8 - Nog enkele extraatjes zijn: een krachtig alarmsignaal indien de antennedraad breekt, individuele regelingen op de halsbanden wat het comfort verhoogt en waardoor deze ook kunnen werken op andere, gelijkaardige systemen.

9 - Eigen plaatsingsdienst voor het IFS systeem; wanneer u liever niet zelf wil gaan graven zullen wij de volledige installatie verzorgen zodat het IFS systeem in optimale omstandigheden kan werken (vraag ons een offerte).

10 - De bijgeleverde signaaldraad is VOB, dit is massieve koperdraad met een dikte van 1,5 mm. Deze draadsoort heeft als voordeel een beetje rekbaar te zijn wat vooral bij opritten van belang kan worden vanwege de mogelijke grondverschuivingen.Training voltooid! Het konijntje voelt zich veilig achter de elektronische afsluiting.


* : Er wordt een kleine vergoeding gevraagd voor verplaatsingen > 15 km.
** : De gratis training is eenmalig, max. 30 minuten. Tevens dient uw hond 'handelbaar' te zijn.

Wens je graag een foldertje van ons? Klik dan HIER en vul je naam en adres in
en we sturen jou een foldertje met onze producten.

Of stuur ons gewoon een mailtje, klik HIER

Telefoon: 0475 750707

Vanuit Nederland:
Tel: 0032 47575 0707


INVISIBLE FENCING
* De afrastering die zekerheid biedt *