Ontspanning


* DOG RULEZ *
1. Wanneer ik iets leuk vind, is het van mij.
2. Wat in mijn bek zit, is altijd van mij.
3. Wat ik van jou kan pakken, is ook van mij.
4. Ben ik met iets aan het spelen, dan is het uiteraard van mij.
5. Wat van mij is, zal nooit het jouwe worden.
6. Zit ik op iets te knabbelen, dan zijn ook de kleine stukjes van mij.
7. Wanneer het lijkt op een van mijn speeltjes, is het waarschijnlijk van mij.
8. Zag ik iets het eerst, dan is het absoluut van mij.
9. Ben jij met iets aan het spelen en je laat het liggen, dan is het automatisch van mij.
10. Wanneer ik iets STUK bijt, is het van jou!
Ik kan paaldansen!Filmpjes


Dog Dancing, of wat je kan bereiken met veel geduld en toewijding.De grappigste hondjes op een rijNani gaat surfen!He Kitty, wil je een lift?Mag ik mijn skateboard ook even testen?De slimste hond?Opgeruimd staat netjes
Spelletjes
Schaapjes drijven
Jij leidt de Border Collie. Drijf de schaapjes naar de wei.

Maukie, het poesje
Virtueel poesje dat spint en miauwt als je met de muis beweegt.Wallpapers
Allerlei rashondenKaartjes
Original Cards
Dieren allerlei

Flash kaartjes
Zeer mooi maar sommige een beetje droevig.

Nog meer kaartjes


Diversen
Intelligentie Test
Zeer grappig.. of het echt klopt? Doe de test!

Agressietest
Een handleiding om je hond te testen op agressie.Ik krijg het gevoel dat we een spion onder ons hebben...Dieren Moppen
Het verschil tussen honden en katten: Een hond denkt: "He, deze mensen waar ik bij in huis woon, voeren me, houden van me, verlenen me een warm en droog huis, aaien me en verzorgen me op een fijne manier.....Ze moeten Goden zijn!" Een kat denkt: "He, deze mensen waar ik bij in huis woon, voeren me, houden van me, verlenen me een warm en droog huis, aaien me en verzorgen me op een fijne manier.....Ik moet een God zijn!"

Een man moet van zijn vrouw boodschappen doen. Met enige tegenzin gaat hij van huis en loopt naar de dorpswinkel. Op de deur hangt een bordje met de waarschuwing: "Pas op voor de hond!". Binnen ziet hij naast de toonbank een stokoude hond liggen, in een diepe slaap. "Is dit de hond waar de mensen voor moeten oppassen?", vraagt hij aan de winkelier. "Het beest ziet er niet erg gevaarlijk uit, waarom die waarschuwing?". "Omdat de klanten telkens over hem struikelen!"

Er staan twee paarden in de wei en ze zijn heel boos op elkaar. Zegt het ene paard: "Ik sta morgen heel vroeg op en dan schrijf ik 'Ezel' op je deur". Antwoordt het andere paard: "Dan sta ik nog eerder op om het er af te vegen!"

Een klant in een restaurant: "Ober er zit een worm in mijn salade. U had hem moeten wassen." Waarop de ober antwoordt: "Wie wast er nu een worm?"

Op de hoek van de straat staat een man met een hond naast hem. Een andere man komt voorbij, bekijkt de hond en vraagt: 'Bijt uw hond?' 'Nee,' zegt de man. De ander streelt de hond en wordt in zijn hand gebeten. Terwijl hij zijn bloedende hand met een zakdoek verbindt, zegt hij kwaad: 'Ik dacht dat jij had gezegd dat je hond niet zou bijten!' 'Dat klopt,' zegt de eerste man. 'Maar dit is mijn hond niet...'

Hoe vrijen egeltjes? - Heeeeeeeeeel voorzichtig.

Een moeder loopt met haar dochtertje in de dierentuin. Ze komen bij de apen. Zegt het meisje: "He, die aap lijkt wel op Nonkel Louis." Haar moeder antwoordt: "Zoiets mag je niet zeggen!" Waarop het meisje: "Wat dan, die aap hoort het toch niet".

Op een cruiseschip werkt een goochelaar. Hij heeft een mooie, felgekleurde papegaai die helaas een nadeel heeft: hij verklapt alle goocheltrucs. Op een dag zinkt het schip. De goochelaar en zijn papegaai springen nog op tijd van boord en drijven op een stuk hout in de oceaan. Na uren stilte zegt de papegaai opeens: "Okee, ik geef het op. Waar heb je het schip gelaten?"

Een aap komt een cafe binnen en bestelt een kop cappuccino. Hij betaalt met een briefje van 20. De mevrouw achter de kassa geeft de aap slechts vijf euro terug omdat ze denkt dat de aap het toch niet zal merken. "Er komen hier niet vaak apen", zegt ze. "Nogal logisch," zegt de aap, "Ze betalen niet graag 15 euro voor een kop cappuccino!"

Een Engelse vis en een Nederlandse vis zwemmen samen onderwater. Zegt de Engelse vis: "Hai". Zegt de Nederlandse vis: "Waar?!"

Er zitten twee houtwormen in een antiek kastje. Zegt de ene: "Hoe gaat het?'' Antwoordt de ander: "Ach, ik vreet me er wel doorheen.''

Een haringmoeder tegen haar kind: "Recht zwemmen, hoor, anders wordt je nog eens een rolmops!"

Wat krijg je als je een Pitbull met Lassie kruist? - Een hond die eerst bijt en daarna hulp gaat halen.

Twee slangen komen elkaar tegen in het moeras. De ene slang zegt tegen de andere: "Ik hoop dat ik niet giftig ben". Vraagt de andere: "Waarom?" Zegt die ene weer: "Omdat ik net in mijn tong heb gebeten!"


Er lopen twee kippen op het erf. Roept de ene: "Kijk uit voor die muur!" Zegt de andere: "Tok!"

Jessie is met de klas op stap naar de dierentuin. Als ze bij de papegaaienkooi aankomt, vraagt ze aan zo'n beestje: "Kan jij praten?" Zegt de papegaai: "Kan jij vliegen?"

Een pony en een paard staan samen in de wei met een hele kudde schapen. Het paard vraagt aan de pony: "Heb jij wel eens geteld hoeveel schapen hier rondlopen?" Zegt de pony: "Ja, ik ben er wel eens aan begonnen maar telkens als ik halverwege ben, val ik in slaap."

Twee slakken hebben ruzie gemaakt. De ene wil het goed maken. Zegt de ander: "Jij slijmerd!'

"Dus jullie hond heeft geen stamboom?" "Wel nee... niet echt. Hij plast gewoon tegen elke boom die hij ziet."

Er zitten twee strontvliegen op een drol te eten, als de ene zegt: "Luister eens, ik ken nog een goeie mop." Zegt de andere: "Als het maar geen vieze is, want ik ben net lekker aan het eten..."

Twee leeuwen lopen door het bos, op zoek naar voedsel. Opeens zien ze een ridder in harnas lopen. De ene leeuw zegt: "Kom op, dan nemen we die prooi te pakken." Zegt de andere: "Oh nee, weeral vlees uit blik!"

Er komen twee vlooien uit de bioscoop. Ze hebben pech: het regent pijpestelen. Zegt de ene: "Wat doen we? Gaan we te voet, of nemen we de hond?"

Er lagen eens twee olifanten op het strand. De ene zei: "Lekker windje, he?" Waarop de andere: "Zal ik er nog eentje laten?"

Een meisje loopt met haar hond over straat. Roept een vrouw opeens: "Bah! Weg met die hond! Weg! Ik voel zo een vlo over mijn been kruipen!" Het meisje trekt aan de riem van haar hond en zegt geschrokken: "Snel... Bello! Weg! Die dame zit onder de vlooien!"

Twee meeuwen vliegen over het strand. Zegt de ene meeuw: "Amai, wat is het hier druk vandaag." Waarop de andere antwoordt: "Ja, zo hoeven we niet te mikken!"

INVISIBLE FENCING
* De afrastering die zekerheid biedt *